DiGiKaT FloorTJE

DiGiKaT FloorTJE

KantoorKat

Laten we er niet omheen draaien...Ik ben de spil van het kantoor.

Een tweede muis

BezighedenPosted by FloorTJE 2010-01-28 15:19:30

De week is nog niet om, maar ik ben er al klaar mee.

Het eindigde vorige week nog zo leuk. Ik had namelijk een cadeau gekregen. van de Whiskas. Het was een alleraardigst paars muisje. Een perfecte speelkameraad.

Maar na twee dagen spelen, ben ik 'm kwijtgeraakt. Dat wil zeggen; hij ligt ergens onder, maar omdat ze hier alleen maar achter hun computer zitten, weten ze niet waar. Dus kunnen ze 'm ook niet voor mij tevoorschijn halen.

Toen werd het maandag en moest ik naar de dierenarts. Dat werd hier op het kantoor nog een heel gevecht. Ik heb dat niet gewonnen, maar er zit er nu wel eentje achter zijn computer met een prachtig motiefje op zijn hand. Bij de dierenarts heb ik me overigens wel redelijk gedragen. Die man doet ook alleen maar zijn werk.

Om het goed te maken, heb ik een tweede muis van hem gekregen. Die heeft hij gejat bij de Albert Heijn. Zijn lezing is deze: ,,Ik kocht een doos zakjes en haalde de muis van het product af waar je hem eigenlijk gratis bij krijgt. Ik plakte hem toen op de doos in mijn karretje.'' Ja ja. Het blijft gewoon jatwerk!

Maar ik ben er wel blij mee. Hoewel ik nu al de hele dag lekker in de zon op het grote bed lig. Muis of geen muis.