DiGiKaT FloorTJE

DiGiKaT FloorTJE

KantoorKat

Laten we er niet omheen draaien...Ik ben de spil van het kantoor.

1 jaar Floortje

BezighedenPosted by dilanus 2010-03-18 21:47:11

Op 9 maart was Floortje precies 1 jaar in dienst bij ons. We zijn erg tevreden over onze jongste bediende. Floor houdt ons goed bezig en zo heel af en toe is ze echt een rots in de branding op dit hectische kantoor.

Zoals het hoort bij een zchzelf respecterend bedrijf, moet er wel een voortgangsgesprek komen, of, zoals dat ook wel heet, een RGA-gesprek. Nou, vooruit dan maar:

Beste Floor,

Je bent nu een jaar bij ons in dienst en over het algemeen zijn we erg tevreden over je.

Je bent bij vlagen erg ijverig. Vooral als wij gegeten hebben. De pannen blinken als jij ze hebt schoongelikt.

Je houdt de administratie erg goed in de gaten. Wel jammer dat je af en toe belangrijke papieren op de grond gooit als je je op een bureau nestelt.

Verder ben je ook ijverig bezig op de toetsenborden. We hopen dat je in je tweede jaar hier wat meer variatie in je teksten zult aanbrengen. En ook dat die een stuk leesbaarder worden. zzzzzzbchffffftreeeedsw is voor bijna niemand te begrijpen.

We vinden het fijn dat je in de gaten houdt of wij wel hygiƫnisch bezig zijn. Maar inspecties in de douche en wc terwijl wij die in gebruik hebben, vinden we niet zo gepast.

We zijn soms misschien een beetje vervelend als we op luide toon discussies voeren of een gezellig lied inzetten. Het spijt ons dat je daar last van hebt, maar om dan te gaan meppen, gaat wat ver.

Er wordt om half zes gegeten. Dat is de afspraak en daar wijken we niet vanaf. het heeft dus geen zin om al om drie uur om eten te gaan vragen. (Dat wordt ook wel bedelen genoemd.)

Maar we zijn erg blij met je. De wijze waarop jij ons 's ochtends komt begroeten maakt iedere dag dat je bij ons bent tot een feest. Je vrolijke gedrag en het feit dat je wat scheef in de maatschappij staat, maakt jou tot een geweldige collega. Met jouw spirit, ijver, humor en humeur ben je niet alleen de spil in dit bedrijf, maar heb je ook een belangrijk aandeel in ons succes.

Blijf je best doen en blijf ons vermaken.

De directie